Oppland idrettskrets inviterer til kurs i Tilrettelegging paraidrett!

Postet av Brandbu IF den 27. Aug 2019

Oppland idrettskrets inviterer til kurs i Tilrettelegging paraidrett! I 

- samarbeid med Brandbu Idretsforening -

Innhold

·Ufarliggjøre rollen som trener/veileder for mennesker med ulike  funksjonsnedsettelse

·Grunnleggende kunnskaper om diverse funksjonsnedsettelse

·Organisering og undervisningsmetoder

·Motorikk

·Teori og aktiviteter i sal - teori i praksis (ta på tøy til aktivitet)

For hvem:

Alle som er involvert i tilrettelegging av fysisk aktivitet og idrett med  funksjonsnedsettelse i idrettslag, regioner og kretser som for eksempel trenere og  ledere. Kurset kan også være nyttig for ansatte i skoler, støttekontakter og andre.

For spørsmål: Hilde Håkenstad – 93 03 05 25 / hilde.haakenstad@idrettsforbundet.no

Instruktør: Maj Britt Nyheim

Sted: Brandbu Idrettshall, Storstua. Jens Røislies veg 5, 2760 Brandbu

Dato: 26. september. Tid: 18.00 – 21.30  Kurset er gratis.

Påmelding innen 22. september kl. 23.59 – ved å klikke HER!

eller til hilde.haakenstad@idrettsforbundet.no0 Kommentar

Logg inn og ta i bruk alle funksjoner på våre nettsider

Postet av Brandbu IF den 26. Aug 2019

Nå kan du ta i bruk alle våre funksjoner på våre nettsider ved å logge inn. Trykk logg inn og registrer nye bruker hvis du ikke allerede har en bruker du bruker. Da vil du blant annet kunne sette deg på venteliste på arrangement du eventuelt kom litt for seint til å få direkte plass på. Du kan også ta i bruk den nye fine appen på nettsidene våre. Last ned appen for AppStore og PlayStore på respektive knapper. Bare å glede seg.


0 Kommentar

Lekgruppa

Postet av Brandbu IF den 23. Aug 2019

Har du barn i alderen 3 til 5 år som ønsker et aktivitetstilbud sammen med jevnaldrende, så prøver BIF å tilrettelegge et tilbud. Dette vil være et leketilbud ledet av Guro.   

Foresatte oppfordres til å la barnet være i gymsalen alene, MEN at dere oppholder dere ute i gangen og er lett tilgjengelig. 

Pris: kr. 150,- per år (medlemskontingent i BIF – da er barnet forsikret) 

For påmelding bruker du denne lenken; https://www.brandbuif.no/events/ticketcart?eventid=1000030087

PS! Begrenset antall plasser! 


0 Kommentar

Påmelding svømmeskolen åpen

Postet av Brandbu IF den 12. Aug 2019

Da er endelig påmelding for babysvømming og testtime til svømmeskolen åpen. Babysvømming er fulltegnet og det er venteliste, mens det fortsatt er noen ledige plasser på svømmeskolen. Testimen er gratis og barna vil bli tildelt kursplasser etter en vurdering basert på denne timen. Testing blir tirsdag 10. september mellom kl. 17:00-19:00.

Når alle er fordelt på respektive kurs, vil vi fakturere kursavgift og medlemskontingenten for de som trenger det. Kursplassen vil etter innbetaling bli bekreftet fortløpende. Vi gleder oss veldig til å se responsen og håper riktig mange vil benytte seg av tilbudet vårt.

Direkte lenke til påmelding testtime før svømmekurs finner du her; https://tryggivann.no/kursinfo.aspx?kursid=94297

Du finner også all informasjon og påmeldingslenker på disse sidene; https://www.brandbuif.no/p/41061/svommekurs 

Skulle du ha spørsmål, kan du ta kontakt på svommeskolen@brandbuif.no

Brandbu Idretsforening ønsker deg og dine barn hjertelig velkommen til kurs. 


0 Kommentar

Endelig babysvømming og svømmeskole for de minste på Brandbu!

Postet av Brandbu IF den 7. Aug 2019

Foto Ove Nordberg

Endelig er Babysvømming tilbake i Brandbu Idretsforening med nyutdannet instruktør Anja Broløkken! Etter mange års pause på Hadeland, starter vi opp igjen i bassenget ved Brandbu Barneskole lørdag 14. September kl. 11-11.30

Hovedinstruktør og leder av svømmeskolen Lars Haakon Bakken, sammen med instruktør for babysvømmingen Anja Broløkken, instruktør for svømmeskolen May Lena Blokhus Brandser og leder Brandbu Idretsforening Ove Nordberg, kan ønske velkommen til svømmeskole for barn og babybading på Hadeland. To av våre ungdomsvømmere skal være med og assistere på svømmeskolen og det er Jenny Holme og Amijet Klobucista. De var på ferie da bildet ble tatt.

Etter et meget vellykket svømmekurs vinteren-/våren 2019, kan vi også endelig tilby svømmeskole for barn i alderen 5-10 år. Svømmeskolen bygger på at barna lærer gjennom lek, mestring og trygghet.

Vi har hatt egen svømmegruppe i Brandbu If i en rekke år, og nå funnet tiden moden for å knytte oss til Norges Svømmeskoles eget opplegg tryggivann. Vi er så heldig å få med oss dyktige erfarende trenere sammen med nyutdannet instruktør på babybading, og to av våre svømmeungdommer som tar begynnerkurs for instruktører nå i august. Sammen håper vi dette blir et godt team, som kan gi de minste trygghet og svømmeglede i vannet.

Svømmeskolen hos oss blir tirsdager fra kl. 17.00 – 19.00 med oppstart tirsdag 10. september, hver kurskveld har en varighet på 30 min., og kurset går over 8 ganger pluss en test dag første time.

Kursene hos oss blir til en veldig hyggelig pris, kun kr. 1.150, - inklusivt medlemskap i Brandbu Idretsforening. For de som er medlemmer koster kurset kr. 1.000, -. Medlemskapet i forening omfatter også forsikringsordningen i svømmeforbundet.  

Vi åpner opp for påmelding i løpet av kort tid og du vil finner informasjon  på våre nettsider Svømmeskolen og våre Facebookside https://www.facebook.com/BrandbuIF/


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline